Ezen az oldalon az Alapszintű “Tan”-anyagok alatt lefelé görgetve, a “Mindennapi használatra” szánt és a “Jó gyakorlatok” anyagai olvashatóak.
Cefrézési alapismeretek – Alapszintű “TAN”-anyagok – Lepárlási alapismeretek
✔ Hogy készül a francia cognac?
✔ Elő párlat megindulása – videó
✔ Elő és utópárlatok szétválasztása
✔ Elő- és utópárlatok szétválasztásáról
✔ EUP elválasztás a gyakorlatban
✔ EUP-pálinka – “újrahasznosítás”
✔ PÁLINKA – definíciója
✔ Pihentetés – érlelés – ágyazás
✔ Opálos lett a pálinkám – miért?
✔ Színes lett a pálinkám – miért?
✔ Metanol tartalom csökkentése
✔ Egymenetes – Buborék sapkás-Szalay Z.
✔ Egymenetes – Szita tányéros – Sólya N.
JÓ GYAKORLATOK
✔ Kation cserélő – Norris – videó
✔ Kozma-alkohol felesleg leválasztás
✔ Kozmaolaj szűrő – Norristól – videó
✔ Így-savazok én – Hármas-Körös PM
✔ Így savazok én … Norris-pH-beallítás
✔ Láczay László darálója – videó
✔ U N I V E R Z Á L I S – T Á R C S A
✔ Főzőberendezés általános és időszaki tisztítása
✔ Leégett a cefre, hogyan-mivel takaríthatom ki?